A-29 Postagalamb Sport Egyesület Maglód

 Menü

  Kezdő lap
  Tagok bemutatása
  2008. évi terveink

2007. év

  Bajnokság eredménye

2008.év

 Versenykiírás
 Gyűrűszámok
 Verseny eredmények
 Utankénti első helyezés1
 Utankénti első helyezés2
 ifj Martin István emlék
    verseny

 Anker Straubing
 Anker Nürnberg
 Anker Würzburg
 Bajnokság eredménye
 Versenykiírás Fiatalok
 Eredmények Fiatalok 
 
1. Helyezés Fiatalok

Royal Derby 

 Eredményeink

2009.év

 Versenykiírás 
 Gyűrűszámok
 Verseny eredmények   
Ifj.Martin István 
    emlékverseny 2009.

 Fiatalok versenyprogram

 Fiatalok eredmény  
 2009. évi bajnokság
 Díjkiosztó dec 5.

2010.év

 Versenykiírás 
 Gyűrűszámok
 Verseny eredmények  
 Bajnokság állása

2011. év 

  Verseny eredmények

2012. év

 Verseny eredmények
 Bajnokság végeredménye

  Közös programok

 Kiállítás jan. 26-án
 Patak parti Majális
 Gyereknap
 Bográcsolás 2008.
 Kiállítás nov. 15-én 
 
Díjkiosztó ünnepség
 Bográcsolás 2009.
 2009. aug 21.
 2010. május 1. 

Egyéb

 Egyesületi Naptár
 Fiatalok Sorsolása 2008.
 Fiatalok Sorsolása 2009.
 Képtár

Vendégkönyv

E-mail

 

 

Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

 

Bannerek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Dátum és névnap

 

Látogatók

  Látogató tisztel meg jelenlétével a lapomon jelenleg Animált térképek

Felhőkép

12 órás Animált Felhőkép Magyarországról

 Hőtérkép

12 órás Animált Hőtérkép Magyarországról

Széltérkép

12 órás Animált Széltérkép Magyarországról

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2007-12-29
 
Naptár
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Háttérzene
 

 

ÜDVÖZÖLLEK AZ OLDALAMON!!

 

 

Görgetősáv
Tartalom
 

  

Bemutatkozás

A-29. Postagalamb Sport Egyesület Maglódon
A Sport Egyesület jelenlegi létszáma 20 fő, a Kolumbia Sport Klub Tagszövetség tagjaként a Magyar Postagalamb Sportszövetség Országos Versenyszabályzata alapján versenyzünk.
A 2007. évi versenyek április 28-án kezdődtek, a versenyeket tréningek előzik meg, melyek a galambok edzését, formába hozását szolgálják.
A tagságból 19 fő vesz részt a versenyeken, melyek a tréningeket követően négy kategóriában indulnak, rövid- (max. 315 km-ig), közép- (max. 575 km-ig), hosszú- (max. 787 km-ig) és sprint versenyek (max. 370 km-ig).
A főverseny 13 útból állt összesen, ezt követte a fiatalok versenye, melyen a 2007-ben kelt galambok vehettek részt. A fiatalok versenyét két tréning út előzte meg, majd 5 verseny következett.
A 2007. évi versenyek a kiírásnak megfelelően, zökkenőmentesen kerültek megrendezésre. Legeredményesebb versenyzőink országos versenyeken is részt vettek.
A hagyományos órával és elektronikus rögzítővel versenyző sporttársak szép eredményeket értek el a 2007. évi versenyeken, és részt vettünk a Rostocki, valamint a Katowicei emlékversenyen is.
A Rostock bajnokságon Országos egyéni listán Kocsicska József Sporttárs galambja 46. helyezést, a II. Zónában 12. helyezést, a Kolumbia Tagszövetségben 3. helyezést, az Egyesületben 1. helyezést ért el.
A Katowicei emlékversenyen Mózer János volt a legeredményesebb az Egyesületben.
A 2007-es év sok problémával indult az Egyesület életében, betegség, anyagi problémák, új gyűjtőhely keresése és kialakítása, új elnök választása nehezítette a versenyeken való részvételt.
Pintér György betegsége miatt kezdődtek a gondok, Dodi bácsit betegsége akadályozta az egyesület munkájának vezetésében, és az adminisztrációs feladatok elvégzésében, valamint a tagság irányításában. Az elnök által biztosított gyűjtőhelyet sem lehetett a továbbiakban igénybe venni, mivel a heti gyűjtések és órabontások zavarták a család nyugalmát.
Az új telephely kialakításában szerencsére segítséget kapott az Egyesület, egy kívülálló támogató személyében, Fábry József sietett a segítségünkre, így néhány méterrel távolabb kellett csak költöznünk.
A tagság anyagi hozzájárulásával és áldozatkész munkájával alakítottuk ki az új gyűjtőhelyet.
A versenyeken való részvételt, így zökkenőmentesen tudtuk folytatni.
A július 21-én megtartott közgyűlésen a tagság egyhangú szavazással Kovácsné Lebedy Ágnest választotta meg az Egyesület új elnökévé.
Megújult Egyesületi munkánkra és a sport szépségére igyekeztünk felhívni a figyelmet, Maglód várossá avatásának ünnepségsorozatán való részvételünkkel. Augusztus 19-én egész napos bemutatót tartottunk a Patak partján rendezett szabadtéri rendezvényen, ahol az eddigi eredményeket elismerő serlegeket, okleveleket állítottuk ki, és az érdeklődők részére újságok és szakkönyvek bemutatásával tartottak ismertetőket az egyesület tagjai. A gyerekeknek A-29 Maglód feliratú lufikkal és nyalókával kedveskedtünk, és kisgalamb „simogatót” alakítottunk ki, ahol kezükbe vehették és simogathatták a szállni még nem tudó galambokat. Nagy élmény volt a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt, akik buzgón fotózták és videózták a csöppségeket.
Augusztus 20-án délelőtt a maglódi székely kapu avatáson vettünk részt, ahol az ünnepség végén 500 galamb emelkedett a magasba és repült át a kapu felett. A koreográfia nagyon jól sikerült, nagy tapsot kaptunk a vendégektől, a látvány emelte az avatás színvonalát.
Délután a várossá avatási műsort követően újabb röptetéssel vettünk részt az ünnepségen.
Reméljük a 2008-ban kevesebb gonddal kell megküzdenie az Egyesület tagjainak.
Szeretnénk, ha sikerülne minél több fiatal érdeklődését felkelteni a sportág iránt, mely nem csak szórakoztató, de a galambok és tenyésztőik közös munkája hozza meg az eredményt.
                                             Kovácsné Lebedy Ágnes
                                                                         elnök

  

                             

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!